Intro tekst verblijf

Wappen_PfaffschwendeMomenteel zijn er drie ruime en luxe appartementen gereed voor een fijne vakantie in een prachtig verblijf. Deze appartementen zijn voorzien van wifi*, radio/cd-speler, televisie mét Nederlandse/Duitse en Belgische zenders en een dvd-speler. De zeer complete keukens beschikken over een koelkast,vriezer,vaatwasser, elektrisch fornuis met afzuigkap, oven, koffiezetapparaat en waterkoker.Het 2-persoons appartement heeft geen vaatwasser. Eigen beddengoed meebrengen is niet nodig; uw bed zal al opgedekt zijn bij aankomst!

Handdoeken en theedoeken zijn niet inbegrepen en dient u zelf mee te brengen. De eerste rondjes van de vaatwasser krijgt u cadeau, mocht u meer vaatwastabletten nodig hebben dan dient u hier zelf voor te zorgen. Overige schoonmaakmiddelen hoeft u niet mee te brengen; enkele artikelen zijn aanwezig en de eindschoonmaak wordt verzorgd door Dogstars-holidays. De appartementen zijn rookvrij.

Beide appartementen hebben een ruime woonkamer en een open keuken. De gezellig ingerichte woonkamer geeft u via dubbele tuindeuren toegang tot een grote, omheinde privé-tuin,bij het 2-persoons appartement is dit het geval via de keuken. Uiteraard is de tuin voorzien van tuinmeubels en kunt u beschikken over een barbecue.

Waarschuwing Wifi

* De ter beschikking gestelde Wifi is voor algemeen gebruik van het internet. Downloaden, uploaden en streamen van illegale content / media zijn verboden. Voor een verdere toelichting verwijzen wij u graag naar het reglement.

Plattegrond

Tekst appartement 1

Appartement 1  5/6-persoons

Dit appartement biedt plaats aan vijf/zes personenen is circa 115 m2 groot.

Het appartement beschikt over drie slaapkamers; twee kamers zijn voorzien van een tweepersoonsbed van 1.60x2.00 mtr. en één kleinere kamer is voorzien van een tweepersoonsbed van 1.40.x2.00 mtr.. Alle slaapkamers zijn voorzien van linnenkasten. De badkamer heeft een riante inloopdouche, wastafel en toilet. Daarnaast is er nog een apart toilet met fonteintje.De vloeren zijn voorzien van laminaat en plavuizen. Dit appartement is ook bereikbaar voor mindervalide via de tuindeuren.

Foto’s appartement 1

Tekst appartement 2

Appartement 2  4-persoons

Dit appartement biedt plaats aan vier personen en is circa 100 m2 groot.

Het appartement beschikt over twee slaapkamers, beiden zijn voorzien van een tweepersoonsbed en een linnenkast. De badkamer heeft een inloopdouche en een wastafel. Het toilet is voorzien van een fonteintje.De vloeren zijn voorzien van laminaat en plavuizen.Dit appartement is bereikbaar het trappenhuis evenals het 2-persoons appartement.

Foto’s appartement 2


Tekst appartement 3

Appartement 3  2-persoons

Dit appartement biedt plaats aan twee personen en is circa 70 m2 groot.

Het appartement beschikt over één  slaapkamer is voorzien van een tweepersoonsbed van 2.00x2.00 meter en een linnenkast. De badkamer heeft een fijne inloopdouche, wastafel en toilet.De vloeren zijn voorzien van vloerbedekking in de slaapkamer en plavuizen in de gang en laminaat in de keuken/woonkamer.Dit appartement is bereikbaar het trappenhuis evenals het 4-persoons appartement.

Foto’s appartement 3