De hondenwasplaats en wasmachine/drogerruimte

Wij hebben een speciale wasplaats voor uw hond! De ideale manier om snel weer lekker schoon te worden na een dagje ravotten! Voor handdoeken en hondenshampoo dient u zelf te zorgen.

Tevens hebben wij een wasmachine en droger ter uw beschikking. Deze kunt u gebruiken voor €4.00 per was/droogbeurt.Om de was te drogen is er een droger aanwezig of u kunt de was drogen op een eigen kleine wasrek aanwezig in elk appartement.. Het wasmiddel is inbegrepen in de prijs, dus hier hoeft u niet zelf voor te zorgen.

Hondenwasplaats en wasmchine/drogerruimte

Ontmoetingsruimte tekst

Dogstars-holidays biedt u naast de prachtige appartement ook een gezellige ontmoetingsruimte! Hier vindt u tevens diverse spelletjes, dvd's en tijdschriften die u kunt lenen. Daarnaast zijn er ook een voetbaltafel, sjoelbak en dartboard aanwezig.

Ontmoetingsruimte

Tekst terras + broodjes

Op het terras achter de ontmoetingsruimte zijn diversen zitplekken. Vanaf hier kunt u genieten van het schitterende uitzicht en de spelende honden. Ook kunt u hier lekker barbecueën. Wij stellen hier een barbecue voor beschikbaar.  Wij verzoeken u vriendelijk om  de barbecue  te maken na gebruik schoon te maken.

Wij kunnen voor uw ontbijt heerlijke kaiserbroodjes (bevroren) leveren tegen een klein bedrag. Kaiserbroodjes kosten € 0.25 per stuk. Deze dient uw zelf af te bakken in de oven die aanwezig is in elk appartement